Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от спечелените три

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от спечелените три
Коментари Харесай

Мъри след 3:0: Доволен съм от трите точки, но не и от играта

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе удовлетворен от извоюваните три точки, само че не и от играта на отбора в днешното посещение на Пирин. Мъри още веднъж сподели своята придирчивост след триумфа с 3:0 над „ орлетата “.

„ Имаше прелестни условия за игра – терен и аудитория. Стана футболен празник. Условията бяха съвършени. Радващото за нашия тим е, че спечелихме и то безапелационно. Не съм удовлетворен от представянето на нашия тим и стила. Ние би трябвало да играем доста по-добре. Доволни сме от трите точки “.
30  Пирин (Благоевград) - Левски
„ Като резултат е добре, само че считам, че нашият тим е много по-добър като класа и би трябвало да демонстрира по-организирана игра. Имаше извънредно ненужни и обикновени неточности в разиграването. Ако демонстрираме положителни игри, ще опитаме да се борим за челната тройка или четворка. Влязохме безапелационно в шестицата, което приказва, че имаме някакъв прогрес. Сега е съвършен миг да забележим нашия тим в борба с най-силните тимове “.

„ Най-важен е Левски и се преценявам с полезностите и традициите. Дестинацията на Здравко Димитров и Костадинов е Левски, в случай че няма кой да ги купи, само че ще упражняват с юношите. Не би трябвало да се стига до ексцесии при агитките “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР