Наставникът на Левски Славишa Стоянович говори пред медиите след проведената

...
Наставникът на Левски Славишa Стоянович говори пред медиите след проведената
Коментари Харесай

Славишa Стоянович: Не мога обаче да обещая нищо на феновете

Наставникът на Левски Славишa Стоянович приказва пред медиите след извършената тази заран среща с управлението и футболистите на клуба. Сърбинът показа, че към момента няма нищо съответно като предложения към звездите на отбора, като на този стадий други освободени играчи, с изключение на Орлин Старокин, няма.

Стоянович добави, че се надява тимът да е в по-добро положение през втория полусезон, само че отхвърли да прави гръмки обещания.

„ За момента няма освободени играчи, говорихме за тактиката за трансферния прозорец. Надявам се да има финанси за нови играчи. Трябват нови играчи в отбрана. Има оферта за Робърта, само че не са конкретизирани финансовите условия. Ще е забавно какво ще стане с него. Паулиньо има разнообразни варианти, само че няма нищо съответно “, стартира експертът.

„ Лагерът ще се организира както в България, по този начин и в чужбина. До 2-3 дни ще бъде ясно. Събираме тима на 6-тия януари и започваме работа на 8-ми. Искрено се надявам да има попълнения до началото на подготовката, това ще е доста значимо. Не би трябвало да вършим неточности при прехвърлянията, по тази причина ще преценяме деликатно кой състезател има качества за Левски “.

„ Трансферната политика се дефинира от клуба, не изцяло от мен. Всичко е обвързвано с финансите в сегашния миг. Мисля, че играчите са получили и заплати неотдавна. Орлин Старокин се е разделил с клуба. Не знам детайлности обаче “.

„ По принцип не скърбя за нищо в живота. Съжалявам за изпуснатите моменти през последните мачове. Няколко дни, откакто пристигнах нещата станаха още по-трудни предвид на инфектирани футболисти и тежката стратегия. Търсехме решения за всеки мач самостоятелно, тъй като не можехме да разчитаме на еднакъв тим в два следващи мача. Искаме да сме по-добри през пролетта. Обещания във футбола няма, само че би трябвало да сме наясно с условията на почитателите и да сме експерти. Не мога обаче да обещая нищо в този миг, няма нищо несъмнено “, приключи Стоянович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР