Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе много доволен от убедителното

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе много доволен от убедителното
Коментари Харесай

Стоянович: На моменти губим концентрация, Купата е цел за Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович бе доста удовлетворен от безапелационното показване на отбора си в днешната среща с Витоша (Бистрица). “Сините” надиграха с 4:1 своя конкурент на “Виваком-Арена Георги Аспарухов” и загряха за дербито с ЦСКА-София с добра игра и победа.
 Левски - Витоша (Бистрица) @@@
“След загубата в Пловдив имахме сложна седмица. Работихме и разговаряхме доста. Трябваше да покажем друго лице и да покажем дисциплинираност от първата минута. Играхме доста добре през първото полувреме и направихме положителни комбинации. Поддържахме високо равнище. Притеснява ме, че пропущаме много положения. Трябва да поддържаме добра централизация през всички 90 минути. Типичен образец е загубата от Локомотив”, стартира наставникът.
 Левски - Витоша (Бистрица) @@@
“Изпуснахме доста положения и загубихме централизация. Трябва да видя повтаряне на гола, който допуснахме през днешния ден. Отново изгубихме централизация при обстановката. Обертан ми е казвал, че не желае да извършва дузпи. Паулиньо имаше огромно предпочитание да вкара гол, само че не съумя. Божидар Митрев е с травма в рамото и би трябвало да почива. Имам много нападатели. Днес дадох късмет на Костов. Ще беседваме с доктора на тима, с цел да разберем дали Митрев ще бъде на линия през идната седмица. Купата е една от задачите на Левски през сезона. Приемаме изцяло съществено мача с Атлетик (Куклен). Нека мислим за ЦСКА след мача за Купата”, приключи Стоянович. Първа лига 9 кръг, петък 21 септември  Левски 4:1краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР