Наставникът на Левски Петър Хубчев даде специално интервю перд клубната

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев даде специално интервю перд клубната
Коментари Харесай

Хубчев проговори: Треньорът с коментар за футболистите и бурните събития в Левски

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде особено изявление перд клубната телевизия на "сините " в навечерието на огромния конфликт с Лудогорец. Опитният експерт изрази насладата си, че клубът е съумял да резервира всички играчи по време на турбулентните последни месеци.

Хубчев призна също по този начин, че главната мисъл на спортно-техническо управлението, както и на играчите сега е изясняването на цялата обстановка към собствеността и финансирането на Левски.

„ Момчетата се отнесоха съществено против Витоша само че си проличава, че лиспва игровата процедура. Мисля, че всички тимове ще влязат неподготвени в шампионата. Ще наблегнем на тактически извършения за мача с Лудогорец.

„ Периодът за Левски се оказа два пъти по-труден. Трябваше да се съобразим с всичко това. Играчите получаваха избрани бегови стратегии, които да извършват по време на изолацията. Като цяло обаче мислите бяха заети напълно от събитията, протичащи се към клуба. Това е главната тематика сега. Все отново мисля, че се справихме с компликациите “.

„ За мен не беше толкоз сложен интервал. Тези два месеца минаха бързо за хората, които обичат спокойния метод на живот. Лично не почувствах някаква обремененост от случилото се “.

„ За нас треньорите е голям триумф, че успяхме да задържим всички футболисти тук. Няма какво да се лъжем, тези момчета се замислят съществено за бъдещето си, това е обикновено. Главите им не мисля, че са напълно на място ", приключи Хубчев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР