Наставникът на Левски Петър Хубчев даде първото си интервю преди

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев даде първото си интервю преди
Коментари Харесай

Хубчев: Успех е, че извеждаме 25 души на тренировка

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде първото си изявление преди подновяването на шампионата в efbet Лига. Пред клубната телевизия експертът приказва за това до каква степен отборът е подготвен за мача с Лудогорец, какво му е направило усещане в инспекцията с Витоша (Бистрица) преди дни и по какъв начин неяснотата с бъдещето на клуба е повлияла на футболистите на " сините ".

" Според мен момчетата се отнесоха много съществено към мача с Витоша. Повече от явно е, че липсва игровата процедура и възприятието към топката. Крайно малко беше това време за подготовка и мисля, че всички тимове ще влязат в шампионата неподготвени ".

" Седмицата преди мача с Лудогорец ще наблегнем на тактическите извършения. Трудният интервал за Левски се оказа два пъти по-труден. Трябваше да се съобразим и с това нещо. Футболистите получаваха едни стратегии, по които да се приготвят, без да нарушават общоприетите правила. Главите ни бяха заети със събитията, протичащи се към клуба. Трябва да си признаем, че това е главният проблем, който ни занимава. Щом всички са тук и са здрави, значи сме се справили с този интервал ".

" За мен не беше толкоз тежко в интервала на пандемията. Ако нещата се развиват по този начин добре, както през последните дни, мисля, че в скоро време можем да чакаме футболът и животът да се върнат към нормалния си темп ".

" И от най-лошата обстановка можеш да научиш нещо и да си извадиш заключения. Трябва да мине още време, с цел да си извадим някакви заключения. Много малко хора ще ме схванат. Когато няколко месеца футболистите не получават възнагражденята си, се схваща какъв брой мъчно е на треньорът да ги задържи в тима. За нас е огромен триумф, че извеждаме 25 души на подготовка. Няма какво да се лъжем. Усещам, че тези момчета се замислят много съществено за бъдещето си. Това е обикновено. Главите им не са напълно свободни и този проблем вълнува доста други хора ".

" Феновете играят голяма роля в тимове като ЦСКА, Левски, Локомотив (Пд), Ботев, Берое. Феновете са изиграли през годината ужасно огромна роля в съществуването на тези клубове. Искам да ви кажа, че няма една стотинка от даренията, които са отишли за заплата на футболисти или треньори ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР