Наставникът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след победата

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Хубчев: Нещо ме притеснява...

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след успеха с 3:0 над Черно море. Бившият народен селекционер призна, че се тормози от нещо, само че реши да спре дотук и да не разкрива какво е то.

" Като цяло превъзхождахме през целия дуел, нямаше суматоха, нямаше напън огромен. Съгласен съм, че през първата част свършихме по-голяма част от работата. За инструкции няма да приказвам, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили, ние не можем да пестим сили. При 3:0 в случай че потегли да споделям какво не ми е харесало, доста хора ще си кажат: " този пък на какъв се прави, какво желае повече ". Така че няма да споделям нищо. Не сме съвършени, знаем го доста добре. Искаме да вкараме духа и желанието за победа.

Благодарение на 100% на тези футболисти, които са в съблекалнята, Левски има тези точки в този момент. Няма да е правилно да давам оценка, интересува ме какво работим в този момент, постоянно има какво да се желае, постоянно може по-добре. Не желая да разясня работата на други хора. Чисто физически сме подготвени за сбит цикъл, само че ме тормози друго нещо... Ще го запазя за себе си. На мача с Берое четири индивида излязоха от състава преди мача и видяхте резултата. Затова за мен е значимо всички да са здрави. Това, което всеки има като физически капацитет, е окей. Холмар? При него терзанието е единствено неналичието на игрова процедура. Той може би е потомък на неговата раса, откъдето идва. При него би трябвало единствено игрова процедура ", съобщи Хубчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР