Наставникът на Левски Георги Тодоров изрази разочарованието си след поражението

...
Наставникът на Левски Георги Тодоров изрази разочарованието си след поражението
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Това са ни възможностите! Още не знаем дали клубът ще съществува

Наставникът на Левски Георги Тодоров изрази разочарованието си след провалянето с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на " Герена ". Днешната загуба остави " сините " отвън Топ 3, което значи, че столичният гранд няма да взе участие в европейските клубни шампионати за първи път от четири години.

" Това са ни опциите. Футболистите дадоха всичко по силите си. Виждате до каква степен стигнахме с 14 души. Може би стана добре, че тази тъга свърши. Дано стартира да се гради нещо, което да е по-здраво. Тепърва ще има диалози. Виждате, че другите тимове вършат селекция, а при нас не се чува нищо, тъй като първо би трябвало да оцелее клубът. Сираков има доста по-важни диалози. Ако има потребност, ще продължа да оказвам помощ. Трудно някой ще се съгласи да пристигна в тази конюнктура. Няма какво да се заблуждаваме. Има футболисти, които биха пристигнали в Левски, само че тъкмо в тази обстановка не знам. Още не знаем дали клубът ще съществува ".

" Може би Лудогорец са чествали доста и по тази причина не съумяха да създадат връх. Ние трябваше да победим. Няма по какъв начин Насиру Мохамед да издържи цялостен мач. Това, че съм откровен, не е доста добре. Затова си и патя. Истината не е доста за предпочитане в България. Робърта не беше в групата, тъй като има здравословни проблеми. Гърлото го боли и не се усеща добре. Трябва да сме признателни на тези момчета, тъй като можеше и да не съществуваме, в случай че не бяха правилни ".
efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Левски 1:2краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР