Наставникът на Левски Георги Дерменджиев говори на официална пресконференция пред

...
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев говори на официална пресконференция пред
Коментари Харесай

Дерменджиев: Искам да върнем ДНК-то на Левски, още нямам договор с клуба

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев приказва на публична конференция пред медиите преди началото на втория дял от сезона в Първа лига. На срещата с публицистите бяха показани и новите попълнения Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов. Дерменджиев призна, че към момента не е подписал контракт с клуба, а също по този начин и съобщи, че ще опита да върне ДНК-то на " синия " клуб.

" Още не съм публично треньор на Левски. Надявам се в околните дни всичко да е готово. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение. Мисля, че нещата вървят в удобна посока и не би трябвало да насаждаме напрежение. Трябва да сме търпеливи. Подготвяме тима за неделя и чакаме първия мач. Всичко би трябвало да бъде изпипано по този начин, както би трябвало. Отборът ще стартира шампионата в едно положително положение. Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат за подобрението играта на Левски. За момента това са те. В неделя ще видите дали са подготвени да се включат. Левски постоянно е бил марка, само че в продължение на 10 години обратно няма нищо извоювано. Всяка година е тръгвал с обещания: ще бъде първенец, ще играе в Европа. Трябва да бъдем реалисти и да определим какво е точното положение, с цел да няма непотребни упования. Проектът, който построяваме, е перспективен. За това нещо обаче би трябвало да има самообладание, с цел да може тимът да направи подобен отбор, който да върне публиката. Това е нашата цел. Реалните упования са да спечелим колкото може повече точки ", стартира наставникът.

" Всеки мач ще играем за победа. Това е интервал, в който тимът би трябвало да бъде извънредно добре проведен. Когато управление е рационално, би трябвало да се случва всичко последователно. Няма по какъв начин всичко да се случи внезапно. Ще създадем всичко допустимо Левски да е първенец. Не мога да кажа по кое време ще стане. Трябва да оползотворим времето, а не да даваме непотребни приказки и да се заиграваме сред почитатели и управление. Мога да приказвам за футболистите. Подсказах, че в Левски ще бъде този, който дава отговор на качествата за поставените цели. Искам да се сътвори конкуренция, с цел да имаме добър тим. Най-вероятно ще има не повече от двама души, които ще бъдат преотстъпени. Групата би трябвало да се оформи и да имаме най-малко по двама души на позиция. Ще има травми и осъдени, ще има и футболисти, които ще се ротират ", добави експертът.

" Нашименто, Митрев и Полачек? Прави се всичко допустимо да не бъдат в тима. Самото име Левски е предизвикателство. Имам упоритостта с тима, футболистите и управлението да реализираме тези неща, които ги направиха по времето на господин Батков Мъри Стоилов и Наско Сираков. Винаги, когато е имало произлязъл трансфер, е значима цената. Не може току-тъй да се дава футболист. Това приказва за ниско равнище. Знаете какви са цените на един футболист. Ще дам образец с Краев. 400 000 евро за Левски каква цена е? Футболистите, които ще дойдат и ще останат тук, би трябвало да бъдат такава класа, че да могат да подвигат равнището на Левски. Изключително удовлетворен съм, че тези момчета са тук. Искам да се върне ДНК-то на този клуб. Това са хората, които могат да създадат това нещо. Освен с опит, те са узрели като мъже и ще бъдат потребни за Левски. Ще се подготвим добре за Локомотив (Пловдив). Ще срещна футболистите с тима и равнището. Те имат нови футболисти, които са картотекирани. Взимаме момчета, които са потвърдени и доста положителни футболисти. Тези играчи, които са тук, дали са чужденци, или са от другаде, те са на Левски. Групата е сплотена и има доста положителни играчи. Като акомодация и жанр е напълно друго какво ще се получи ", приключи Дерменджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР