Наставникът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди утрешното гостуване

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди утрешното гостуване
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Очаквам да спечелим срещу Локомотив Пд

Наставникът на Левски Елин Топузаков даде конференция преди утрешното посещение на неговия отбор на Локомотив Пловдив в среща от последния 30-и кръг на постоянния сезон в Първа лига.

Старши треньорът на " сините " призна, че чака да види надиграване сред двата отбора на " Лаута ", само че въпреки всичко е убеден в триумфа на столичани, който би ги доближил единствено на две точки от ЦСКА 1948 в борбата за третото място в шампионата.

" Очаквам да има футболно надиграване. Локомотив Пловдив обича да играе футбол. Очакваме да спечелим. Всичко зависи от нас и от това да се противопоставим на техните мощни страни ", съобщи Топузаков.

Бившият футболист приказва и за кадровите проблеми пред себе си, като сигурно навън за утрешния дуел против " смърфовете " са осъдените Андриан Краев и Филип Кръстев, а Илиян Стефанов не е изцяло възобновен и не може да изкара цялостни 90 минути.

" Краев и Кръстев са константна големина в нашия тим, само че се постанова да се оправяме без тях. Имам концепция по какъв начин ще стартираме утрешния мач. Знам кои ще бъдат техните заместници, уповавам се да се показват на най-високо равнище и да дадат всичко за тима ", разяснява българският експерт

" Надявам се той (Илиян Стефанов) си върне формата и да бъде на високо равнище в плейофите ", добави той.

Елин Топузаков бе още безапелационен, че до края на сезона задачата пред Левски ще бъде класиране за европейските клубни шампионати и добави, че всяка едно победа вдъхва в допълнение самочувствие у неговите футболисти.

" Не гледаме другите тимове и не си вършим сметки. Целта ни е класиране в Европа. Искаме да побеждаваме във всеки мач. Колкото повече точки спечелим, ще си заслужим и по-горно класиране през сезона. Предстоят плейофи, в които несъмнено всички тимове може да губят точки. Всяка една поредна победа подвига самочувствието на тима. Със Септември направихме много позитивни неща в офанзива. Вкарахме им втори гол с 10 футболисти на терена. Важно е по какъв начин самите играчи се усещат, както и мотивацията и упоритостта им, с цел да можем да печелим всеки мач ", приключи наставникът на " сините ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР