Наставникът на Левски Димитър Ангелов говори след поражението от Балкан

...
Наставникът на Левски Димитър Ангелов говори след поражението от Балкан
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Опитваме се да правим невъзможното

Наставникът на Левски Димитър Ангелов приказва след провалянето от Балкан със 71:83 в дербито на 15-ия кръг в НБЛ. Треньорът на “сините ” не можа да извършва функционалностите си през днешния ден, защото изтърпя наказване. Тимът пък бе воден от Божидар Гьошев.
 Балкан не се разколеба от проблемите си и повали Левски в столицата Балкан не се разколеба от проблемите си и повали Левски в столицата
“Изиграхме слаб мач. Все отново играхме против тима на Балкан, който се показа много мощно. Успяха да лимитират нашите мощни страни, проблемите ни бяха главно в нахлуване и по тази причина се получи тази разлика. Имахме проблем с гаровите позиции, само че те пък имаха проблеми с фауловете на високите хора. Това не може да бъде опрощение. Не можахме да се надигнем през второто полувреме. Първото полувреме играхме добре и изпуснахме отворени стрелби, само че през второто понижихме концентрацията в отбрана и направихме няколко неточности, които за мен са неприемливи за равнището на Левски.

Ние нямаме 12 индивида състав. Имаме няколко опитни играчи и млади момчета. При нас всеки един състезател, който се показа едва, е обикновено да падне класата ни. Това е напълно обикновено. Нямаме опция да се борим с тези сформира - нямаме финансовите благоприятни условия и селекциите им. Опитваме се да вършим невъзможното - да играем добре и да побеждаваме по-силни тимове от нас. Имаме значими мачове идната седмица. Насъбра ни се много време без дуели и може би това оказа някакво въздействие. Всеки тим през сезона има върхове и спадове. Ние започнахме неприятно, само че след това навлязохме в темп. Сега изиграхме един слаб мач, на всеки може да му се случи. Имаме значими мачове с Черноморец и ЦСКА, които са директни съперници, тъй че тези мачове са по-важни за нас, в сравнение с с Балкан ”, съобщи Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР