Наставникът на Левски Делио Роси отказа да подаде оставка след

...
Наставникът на Левски Делио Роси отказа да подаде оставка след
Коментари Харесай

Роси отказа да подаде оставка и наговори странни неща

Наставникът на Левски Делио Роси отхвърли да подаде оставка след отпадането от Вадуц в първия прелиминарен кръг на Лига Европа и наговори странни неща във връзка огромния “син” срам. Италианецът разгласи, че да се приказва за позор е малко пресилено. Освон това Роси добави, че Левски е играл доста добре в реванша против непретенциозния отбор от Лихтенщайн и е заслужавал да продължи напред.

“Трябва да съжаляваме напълно поради първия мач. Днес направихме това, което трябваше да създадем, само че нямахме и шанс.

Първият гол стана откакто нашият краен бранител не беше дублиран. А и всичките ни футболисти бяха в една линия. Но неточности стават. Не трябваше да пропущаме дузпата, а и не ни дадоха чиста дузпа, само че това наподобява като извининие.

Сменихме няколко реализатори на дузпи. Срещу Славия още веднъж изпуснахме.

Не трябваше да губим първия мач.

Във футбола се случва всичко. Изиграхме слаб първи мач. Днес играхме доста добре и заслужавахме да продължим. Да се срамим е малко пресилено. Извинявам се, че не преминахме в идващия кръг. Аз поемам отговорността. Когато не са положителни резултатите, кой е отговорен?! Треньорът”, сподели Роси, само че разгласи, че няма да подава оставка.

“Оставката е симптом човек да се съобщи. Аз не се предавам. Оставка подава човек, който няма какво да прави. Аз не се усещам подобен. Резултатите не са положителни и ще приказвам с клуба по този въпрос.

Мисля, че можем да продължим напред. Но в случай че аз и клубът решим, че би трябвало да напусна - ще си отида. Имам концепция в главата си и ще ги обсъдя с клуба. Уважавам мнението на другите, само че взимам решенията с моята глава”, добави Делио Роси.

Италианецът приказва и по отношение на селекцията. “Всички футболисти, които са тук, съм ги одобрил. Всички изгонени също са мое решение.”

фотография: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР