Наставникът на Левски - Делио Роси говори пред медиите ден

...
Наставникът на Левски - Делио Роси говори пред медиите ден
Коментари Харесай

Делио Роси: Не съм говорил със Спас Русев за моето бъдеще, Левски има сили да отстрани Вадуц

Наставникът на Левски - Делио Роси приказва пред медиите ден преди реванша против Вадуц в Лига Европа. " Сините " са в много внимателно състояние, откакто изгубиха първия си мач против клуба от Лихтенщайн с 0:1.

Въпреки всичко обаче, Пророка от Римини е оптимист и има вяра, че селекцията му ще съумее да продължи в идната фаза на конкуренцията.

Специалистът удостовери, че столичани няма да могат да разчитат на нито един от лекуващите контузии играчи - Хали Тиам, Нашименто, Паулиньо и Ривалдиньо.

 Левски - нищо съществено
Левски - нищо съществено

" Сините " дефинитивно се утвърдиха като изобретател №1 на нови футболни ширини

" Нито един от тях не е възобновен. Въпросът с Холмар е по-различен. Той се възползва от правото си на 15 дни отмора след Световното състезание и от момента, в който се върна, взе участие в тренировките. Трябва му време, с цел да влезе в темп. Иначе е подготвен за игра и това решение ще вземем дружно с него ", сподели той.

" Този мач е необикновен и значим, макар че идва в интервал преди формалните срещи. Но е значим и ще създадем всичко по нашите сили, с цел да преодолеем този кръг . Това е значимо за тима, за клуба, за почитателите, за всички, които се асоциират с Левски. Ще създадем всичко допустимо, с цел да преодолеем този кръг. Смятам, че можем да го създадем . Резултатът от първия мач е противен и ни въздейства, само че аз считам, че този тим към този момент е посочил, че може да победи всеки. Може и да загуби от всеки. Това зависи от нас ", продължи старши треньорът на Левски.

 Постъпка на Кабрал в Лихтенщайн му
Постъпка на Кабрал в Лихтенщайн му " изяжда " титулярното място в реванша с Вадуц

Не одобри подадената от Делио Роси ръкат

" Желание имаше и в първия мач, само че това не се появи на терена. Загубата можеше да бъде и еднакъв, само че не успяхме. От моя опит аз знам, че можем да приказваме доста, само че в последна сметка резултатът се реализира на терена. По време на самия мач ", добави италианецът.

" След първия мач имах среща с президента на клуба, само че не сме говорили за моето бъдеще . За да работи един човек, би трябвало да се има вяра в неговата работа. В моя случай, работата ми е оценена по резултатите и аз знам това. Аз съм треньор и упражнявам футболистите, които имам разполагаем. Трябва да реализира резултатите с тези футболисти . Имам моите хрумвания и ги споделям с хората, които биха могли да подхващат дейности за реализирането на тези хрумвания. Нека през днешния ден приказваме единствено за утрешния мач ".

 Дъжд и гръмотевици за реванша сред Левски и Вадуц
Дъжд и гръмотевици за реванша сред Левски и Вадуц

Двубоят е във вторник

" Не би трябвало да насочваме диалога в песимистична посока. Един мач може да се завоюва, да се загуби или да приключи наедно. Човек би трябвало да е уверен, че ще реализира това, за което ще излезе на терена. Ако не имаме вяра, че ще реализираме това, за което излизаме на терена, въобще не би трябвало да излизаме на терена ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР