Наставникът на Левски Делио Роси даде обяснението си защо се

...
Наставникът на Левски Делио Роси даде обяснението си защо се
Коментари Харесай

Делио Роси: Определено не се представихме, както трябва

Наставникът на Левски Делио Роси даде обяснението си за какво се стигна до срамния за отбора му резултат против най-слабия тим в групата Витоша Бистрица. " Сините " стигнаха единствено до 0:0 с този състав, а съгласно италианския експерт това е станало, тъй като отборът още се учи да сменя постройката си.

" Не ни се получи това, че при промяната на постройката си още не сме се настроили към нея. Не можахме да затрудним противника си, който се беше прибрал изцяло в отбрана. Имахме опция да разчупим всичко посредством дузпата, само че не успяхме да го сторим ", съобщи Роси пред DIEMA SPORT и проучва представянето в мача.

" Определено не се представихме както би трябвало. В такива мачове колкото повече минава времето, толкоз повече съперникът се показва по-добре, откакто се е прибрал толкоз обратно. Ще навием ръкавите и ще работим още доста ", добави италианецът и разкри за какво не е употребявал Бабатунде Адениджи, който беше пуснат в последната контрола.

" Със сигурност би трябвало да сме по-бързи и това би трябвало да се покаже в другите мачове. С такива съперници, когато не си спечелил мача, постоянно който не е играл, несъмнено е щял да бъде най-хубавият. Но това е мое решение да не употребявам Бабатунде Адениджи ", съобщи Роси и разяснява освобождението на Даниел Боримиров като състезателен шеф.

" Нищо не трансформира неналичието на състезателен шеф, аз съм индивидът, който би трябвало да взема решение проблемите на терена. Така че тази рокада не въздейства по безусловно никакъв метод на моята работа ", приключи италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР