Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от играта на

...
Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от играта на
Коментари Харесай

Делио Роси: Важна за самочувствието ни победа

Наставникът на Левски Делио Роси беше удовлетворен от играта на отбора си в семейството на Локомотив Пловдив и успеха с 1:0 с 10 души на терена. Италианецът разгласи, че е пробвал тактически промени, само че поради изгонването на Иван Горанов не е съумял да види резултата от тях.

" Опитахме да променим нещо в играта си и несъмнено след аления картон не можахме да забележим дали ще подействат. Определено обаче заслужавахме да спечелим мача и това се случи. Това е една опция, по един метод играхме до момента, би трябвало да имаме други възможности. Сега имахме такива и ги пробвахме ", съобщи Роси пред DIEMA SPORT.

" Парадоксално, само че човек по-малко създадохме много повече положения, в сравнение с в други мачове. Това се получи, тъй като се адаптирахме към самостоятелните качества на играчите, само че несъмнено би трябвало да се подобрим в завършващата фаза ", добави експертът и показа какво е споделил на почивката, с цел да се усъвършенства играта на отбора му.

" Първото полувреме бяхме много стимулирани и си казахме на почивката, че би трябвало да продължим по този начин. Не правех промени преди втората част, трябваше да останем офанзивни и да търсим гола ", съобщи още Роси и разкри по какъв начин би повлиял този резултат на отбора му.

" Важна е успеха, въпреки всичко всеки триумф дава самочувствие. В последните мачове играхме с положителни тимове, само че в този момент нашият тим продължава напред след този резултат ", приключи наставникът на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР