Наставникът на Левски – Николай Костов, сподели след равенството с

...
Наставникът на Левски – Николай Костов, сподели след равенството с
Коментари Харесай

Костов: Очаквам добър старт в шампионата, футболистите ми са готови

Наставникът на Левски – Николай Костов, показа след равенството с АПОЕЛ Никозия в Правец, че отборът му е подготвен за началото на шампионата в efbet Лига. „ Сините ” започват с дуел против ЦСКА 1948.

„ Искам да направя един лек коментар на играта, защото качеството а играта беше доста положително. Искам да поздравя и двата тима. С изключение на този случай, който се случи и при който се получи леко психическо разстройство при някои от играчите и темпото спадна, мисля, че се получи доста добър мач ”, разяснява той.

„ Дали сме подготвени за шампионата, мога да кажа, че това бе една контролна среща, генерална подготовка за нашия тим. Мисля, че всички мои играчи са в положително положение. Очаквам да имаме добър старт. Играем против съперник, който доста добре се показва. Очаквам един оспорван дуел при започване на шампионата. Мисля, че моите футболисти са подготвени да стартират шампионата. Стилът ни е да имаме повече варианти в офанзива. Да имаме повече взаимоотношение, да играем комбинативно ”, добави още Костов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР