Наставникът на Лацио Симоне Индзаги коментира състоянието на множеството контузени

...
Наставникът на Лацио Симоне Индзаги коментира състоянието на множеството контузени
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Свикваме да живеем с проблемите

Наставникът на Лацио Симоне Индзаги разяснява положението на множеството контузени в своя състав, към които могат да се прибавят и голмайсторите на отбора Чиро Имобиле и Фелипе Кайседо, които са осъдени за дуела с Милан.

“Не, още не съм избрал нападателите. Утре заран би трябвало да упражняваме, с цел да забележим по какъв начин са Лукас Лейва и Данило Каталди и с цел да разберем дали ще могат да ни оказват помощ. Днес те упражняваха с тима. Лейва претърпя интервенция по време на паузата, след което имаше проблеми с коляното, само че се усеща по-добре. Каталди получи сериозна травма в Бергамо. Ще реша какво за върша с тях. Адам Марушич няма да е разполагаем, даже и против Лече. Ще забележим дали ще се възвърне за Сасуоло. Същото се отнася за Луис Фелипе. Боби Адекание и Раул Моро се усъвършенстват, само че няма да мога да разгадавам на тях на следващия ден. Мануел Ладзари не тренира. Той беше малко изтощен. Мисля, че може да е поради последния мач.
Свикваме да живеем с проблемите през този интервал. Убеден съм, че играчите моган да изиграят отличен дуел без значение от групировката и футболистите. В Торино момчетата демонстрираха, че започваме да се приспособяваме към обстановката. Трябваше да изиграем три мача за шест дни, което няма да се случи на останалите в Серия “А”. Щастлив съм, момчетата демонстрираха темперамент, невзискателност и всеотдайност. Тези играчи вършат огромен сезон, горделив съм да бъда техен треньор. Остават седем точки, с цел да достигнем тези от първата ни купа. След това би трябвало да играем мач за мач.
#Inzaghi " Siamo in emergenza, però ho la fortuna di avere un grande gruppo. Sono orgoglioso di essere il loro allenatore " #LazioMilan
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) July 3, 2020 Много съм завързан към моите футболисти. Без тях нямаше да спечелим купите и да създадем този сезон. Точките са огромно достижение, а в този момент гледаме към Милан - проведен тим с отлични играчи. Познавам Стефано Пиоли добре, имах шанса да бъде тук, до момента в който водех дубъла. Той е доста квалифициран и е превъзходен човек. Златан Ибрахимович е топ състезател, той несъмнено ще получи особено отношение. Ще забележим дали ще бъде титуляр, или ще влезе като резерва”, съобщи Индзаги на конференцията си преди мача. Серия А 30 кръг, събота 4 юли  Лацио 22:45предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР