Наставникът на Кюстендил Николай Николов коментира представянето на своя тим

...
Наставникът на Кюстендил Николай Николов коментира представянето на своя тим
Коментари Харесай

Николай Николов: С червения картон всичко се обърка, важното е, че победихме

Наставникът на Кюстендил Николай Николов разяснява представянето на своя отбор в локалното дерби против Велбъжд (Кюстендил) в мач от 12-ия кръг на Югозападната Трета лига. Кюстендил се наложи с 3:0, а мачът бе изпълнен с картони и нарушавания.

“Първото полувреме си свършихме работа, чаках второто едни нови хрумвания да вкараме, само че с аления картон се обърка всичко. Важното е, че победихме. Нека не разясняваме картоните, няма смисъл. Всичко потегли от аления картон на нашия играч, по този начин е било отсъдено, няма проблем.

Преди мач се вършат конференции, по какъв начин по този начин постоянно се случва нещо и ние да не знаем какво се прави. Не е обикновено по време на считана да се каже, че вратарят имал същата фланелка. Техническите конфенреции са тъкмо за това, там се регламентира. В един миг връщат в аварийния вратар, тъй като бил с идентичен екип.

Нормален дебют за Марио Кирев, просто му би трябвало игрови темп. Той самият изиска промяна. Искаме да го предпазим и от травма, не е играл от май месец. Лека-полека би трябвало да го вкарваме в темп.

Целта е да държим първото място, всеки мач е сложен, знаем, че е мъчно да се задържим там, само че търсим единствено успеха във всеки един мач”, приключи Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР