Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов сподели очакванията си пред Мач

...
Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов сподели очакванията си пред Мач
Коментари Харесай

Вили Вуцов разкри плановете си за Крумовград

Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов показа упованията си пред " Мач Телеграф " за идното дерби с Етър на стадион " Ивайло " през днешния ден. Той съобщи, че срещата ще е сложна, само че са икономисали дългите пътувания през седмицата с помощта на Лудогорец, на чиято база са се подготвяли.

" Трябва да приказваме на терена. Ние сме добър тим и се изправяме против най-хубавия отбор в класирането до този миг. Ще бъде несъмнено забавен мач. Труден ще бъде за нас, само че ще е също толкоз тежък и за тима на Етър. Едва ли и те си мислят нещо по-различно. Техния тим го познаваме добре. Имат много съществени имена в състава, които са от дълги години в елита на България и с опит в Първа лига. Повечето от футболистите им ги познавам добре. Разучили сме ги, а и съм сигурен, че и те са създали всичко допустимо да ни проучат. Особено от това, което играем в последните два мача, тъй като несъмнено в последните две срещи играем по-различен жанр от това, което беше преди този момент ", сподели Вили Вуцов.
 
" Моите разбирания за играта са малко по-различни от това, което е било до този миг. Не споделям по-правилни или по-добри, а просто по-различни. Настроението в тима е чудесно. Играчите виждат, че поемаме по една нова посока. Знаят, че съм упорит човек и не съм пристигнал да си изгубвам времето или да изгубвам тяхното ", добави той.

" Наясно съм с титулярните 11. Няма мач, в който да не съм наясно с нещата още от понеделник. Само в първата среща не бях, тъй като не познавах толкоз добре момчетата. Вече съм от три седмици в клуба и още от понеделник имаме проект, върху който да работим. Краси Илиев в Добрич си падна на рамото и е под въпрос, за него ще преценяме в последния миг дали ще стартира титуляр, или не. Влади Узунов към този момент също е на линия, всички останали са здрави ", приключи Вуцов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР