Наставникът на Крумовград Неманя Миланович даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Крумовград Неманя Миланович даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Миланович: Мачът можеше да отиде и в едната, и в другата посока

Наставникът на Крумовград Неманя Миланович даде мнението си след загубата на своя отбор от Дунав. “Драконите ” се постановиха с 2:1 вкъщи и удължиха отрицателната серия у Крумовград.
 Дунав прекърши Крумовград след късна драма в Русе Дунав прекърши Крумовград след късна драма в Русе
“Знаехме, че ще е сложен мач. Дунав е добър тим, само че това е мач, който може да отиде в едната и в другата посока. Имахме своите шансове, можехме да вкараме повече. Поздравления за противника. Трябва да продължим да работим.

В първите 15-20 минути на второто полувреме имахме положителни благоприятни условия. Във футбола би трябвало да вкарваш, с цел да печелиш. Имаме проблеми в това отношение. Получаваме относително леки голове. Трябва да се пазиме по-добре и да продължим да работим. Трябва да се научим да играем за резултат, защото във Втора лига това е изключително значимо.

Създаваме шансове, само че не бележим. Трябва да работим върху този съставен елемент. Все още имаме 9 мача, идват доста значими мачове. Точки тук несъмнено щяха да са значими, само че би трябвало да се съсредоточаване и върху идващите мачове ”, съобщи Миланович.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР