Наставникът на Карабах Гурбан Гурбанов заяви, че отборът му ще

...
Наставникът на Карабах Гурбан Гурбанов заяви, че отборът му ще
Коментари Харесай

Треньорът на Карабах: Рома да не очаква лесна победа

Наставникът на Карабах Гурбан Гурбанов съобщи, че тимът му ще бъде стимулиран да измъкне нещо от гостуването на Рома, макар че сигурно ще приключи на последно място в групата си в Шампионската лига.

“Научихме доста в досегашните мачове. Искаме да потвърдим, че не сме попаднали инцидентно в компанията на най-хубавите. Футболистите ми ще дадат всичко от себе си. Колкото повече мачове играем на това равнище, толкоз повече прогресираме. Предимството ни е, че над нас не тегне напрежение”, показа Гурбанов.

“Можехме и да нямаме точка, само че към този момент спечелихме две. Възстановихме след след тежката загуба от Челси и съм удовлетворен. Най-хубавото е, че натрупахме опит и доведохме в Азербайджан такива грандове”, означи треньорът на Карабах.

На въпрос кой всред Антонио Конте и Еузебио Ди Франческо го е впечатлил повече, той отвърна: “Мога да кажа единствено положителни неща и за двамата. Италианската школа е една от най-хубавите, изключително във връзка с тактиката. И Конте, и Ди Франческо имат своя лична философия за играта”. Шампионска Лига 2 кръг, вторник 18 юли  Самтредия 0:1краен резулат  Карабах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР