Наставникът на изрази голямо разочарование от изказването на Станислав Ангелов-Пелето

...
Наставникът на изрази голямо разочарование от изказването на Станислав Ангелов-Пелето
Коментари Харесай

Светльо Петров: Възмутен съм от Пелето, не му прави чест

Наставникът на изрази огромно отчаяние от изявлението на Станислав Ангелов-Пелето в студиото на Sportal.bg. Бившият капитан на " сините ", които разяснява проблемите си с треньорската школа, даде образец с някогашния халф на ЦСКА.

" Възмутен съм от това, че Станислав Ангелов цитира моето името в гостуването си в Sportal.bg . Това, че той си има някакви проблеми с треньорската школа, си е негова работа. Аз не мога да схвана, за какво замесва моето име. Омаловажа труда ми. Да беше пристигнал предходната година в Добрич, когато обикаляхме по села и паланки в Трета лига, когато имахме 14 победи от 14 мача. Да беше пристигнал преди срещата с, когато се чудехме по какъв начин да съберем тим от 11 индивида, с цел да можем да играем.

Не му прави чест да употребява моето име. Имам близнаци на 10 месеца и щерка, които виждам по един ден в седмицата, защото съм в Добрич, а фамилията ми е в София. Това е извънредно неуважително към мен. Едва ли не, излиза, че си седнал съм в Добрич и не върша нищо, до момента в който в действителност по през целия ден съм на стадиона и съм надалеч от децата ми.

Има извънредно огромно пренебрежение сред треньорите. Ясно е, че не всеки може да е другар или пък е другар с всеки, само че всеобщо се приказват неща, които не са истина. Това съм коментирал и с други мои сътрудници, които мислят по същия метод. Подронваме си престижа без причина. Трябва да има доста по-голямо почитание сред нас, с цел да се развива футболът. Първо сме хора, а по-късно треньори.

Това, че Пелето си води война или аз не знам по какъв начин да го нарека, с треньорската школа и се прави на огромна работа, си е негов проблем. Просто да не намесва моето име. Аз нямам отношение нито към него, нито към треньорската школа. Да си се оправят, просто да не ме намесва мен по този гнусен метод. Обидно ми е най-много от самото негово отношение. Освен това не е Пелето индивидът, който да прави оценка моята работа ", показа Петров пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР