Наставникът на Интер Симоне Индзаги заяви, че в отбора са

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги заяви, че в отбора са
Коментари Харесай

Индзаги: Пристигаме за мача с Лече ядосани

Наставникът на Интер Симоне Индзаги съобщи, че в тима са ядосани след загубата с 0:1 от Болоня и че се надява играчите му да покажат нужната реакция в идния дуел с Лече.

„ Пристигаме за този мач ядосани. След дуела с Болоня анализирахме позволените неточности. За да преодолеем нашето своенравие, би трябвало да сме съсредоточени и да мислим на терена, започвайки от на следващия ден. Каква реакция чакам? Такава на огромни хора и тим, каквито сме. Мачът с Лече ще бъде сложен, тъй като те са във форма, играят отличен футбол и вършат страховит сезон. Трябва да бъдем доста деликатни. 

Играчите ми постоянно са благоразположени даже към смяна на техните функции, като се има поради, че постоянно има контузени и осъдени заради многото мачове. Всички поставят огромни старания. За какво съжаляваме най-вече? Можехме да се оправим по-добре в шампионата, само че също по този начин е редно да не забравяме положителните неща, които постигнахме през тези 18 месеца, пробвайки се да извлечем най-хубавото “, разяснява Индзаги пред клубната телевизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР