Наставникът на Интер Лучано Спалети очевидно е отправил сериозни заплахи

...
Наставникът на Интер Лучано Спалети очевидно е отправил сериозни заплахи
Коментари Харесай

Спалети ще реже глави в Интер при бездушна игра в дербито

Наставникът на Интер Лучано Спалети явно е отправил съществени закани към своите играчи преди идното дерби против Ювентус. Капитанът на отбора Мауро Икарди бе безапелационен, че експертът „ ще реже глави”, в случай че „ нерадзурите” изгубят мача с бездушна игра.

Интер загуби с 0:1 от Ювентус по-рано тази година, с което постави завършек на серията си от 7 следващи победи. В оня мач грандът от Милано игра не игра неприятно в съпоставяне със срещите против „ бианконерите” от предишния сезон, когато не бе на равнище.

„ В съпоставяне с предишния сезон, ситуацията към тима се промени във всяко отношение. Основната заслуга е треньора Спалети и неговите взаимоотношения с директорите”, разяснява Икарди.

„ Той е доста мощна персона и знае по какъв начин да ти съобщи това, което желае да направиш. Прави го незабавно.”

„ Спалети оказа помощ доста на всички в съблекалнята, влезнал е в главите ни и промени доста неща във времето, откогато е отпред. Почти всеки треньор работи добре на терена, а Спалети е страховит в това отношение. Разликата обаче на първо място може да бъде забелязана отвън терена. Затова приказвам за по-добър климат. Сега всичко към тима е по-ясно.”

„ Юве-Интер? Трябва да покажем поредност в изявите си. Ние не сме първи в класирането на Серия А по избор, а тъй като имаме едно и също отношение към всеки мач като част от дългото пътешестване. Винаги има три точки, които са залогът, не трябва да го забравяме. Знаем какво е смисъла на този мач, само че би трябвало да се оправим с него по образован метод, като не изпускаме от взор нашите си цели.”

„ Миналия сезон? Е, в случай че събитията от предишния сезон се повторят, треньорът сигурно ще реже глави. Сигурен съм, че сега можем да се оправим със напрежението”, добави Икарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР