Наставникът на Интер Антонио Конте отказа да присъства на традиционната

...
Наставникът на Интер Антонио Конте отказа да присъства на традиционната
Коментари Харесай

Асистентът на Конте: Лаутаро прекали с реакцията си

Наставникът на Интер Антонио Конте отхвърли да участва на обичайна конференция след равенството 1:1 с Каляри, като беше заместен от своя асистент Кристиан Стелини. Асистентът призна, че Лаутаро Мартинес е реагирал пресилено в края на мача, когато атакува съдията поради несвирен фаул против себе си. Заради това свое държание аржентинецът получи първо жълт, а по-късно и пряк червен картон.
 Ядосаните Конте и Интер обърнаха тил на медиите “Единственото нещо, което не ни се получи през днешния ден, беше напрежението ни в края на дуела. Това не беше решителен мач, тъй че би трябвало да бъдем по-разумни и в бъдеще да се поучаваме от тези обстановки. Тази среща не поставя завършек на очакванията или упоритостите ни. Приемаме случилото се на терена и продължаваме напред. Доколкото знам, съдията се спряваше съвършено досега, когато пристрастеностите започнаха да вземат превес. След това реферът стартира да губи фокус, което се придвижи върху играчите и почитателите. ВАР не се намеси, тъй като наподобява, че не е било задоволително съществено, само че истината е, че съдиите в никакъв случай не са спокойни поради атмосферата на “Сан Сиро”.
#Inter assistant manager Cristian Stellini believes the referee was a little lenient on #Cagliari, but “Lautaro Martinez’s reaction was excessive and he ought to know that.” https://t.co/Qc5OkV5XLZ #InterCagliari #SerieA #FCIM pic.twitter.com/UwX0w0EYi4
— footballitalia (@footballitalia) January 26, 2020 Със сигурност ще загубим Лаутаро за един мач. Дано да е единствено за един, защото в същия миг пристрастеностите бяха прекомерно мощни на целия стадион. Наистина фаулът против него не беше отсъден. Може би, тъй като хората възприемат нашите играчи за прекомерно мощни, само че това не трябва да има значение във връзка с нарушаванията. Въпреки това, реакцията на Лаутаро е пресилена и той би трябвало да го разбере. Той би трябвало да се поучи от случилото се през днешния ден и да се увери, че това в никакъв случай няма да се повтори”, съобщи Стелини.
 Интер с нова неверна стъпка (видео+снимки) От всички играчи на Интер единствено капитанът Самир Ханданович приказва след дуела. Той подчертава върху това, че съдията не е отговорен за днешното реми. Серия А 21 кръг, неделя 26 януари  Интер 1:1краен резулат  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР