Наставникът на Интер Антонио Конте не е доволен от критиките

...
Наставникът на Интер Антонио Конте не е доволен от критиките
Коментари Харесай

Конте: Много хора твърдят, че чашата е наполовина празна, но не съм съгласен

Наставникът на Интер Антонио Конте не е удовлетворен от рецензиите по адрес на неговия тим. Снощи " нерадзурите " победиха с 3:0 като посетител Дженоа с голове на Ромелу Лукаку (2) и Алексис Санчес, а Конте още един път съобщи, че е удовлетворен от играчите си, само че добави, че има потребност от повече дълбочина в състава, с цел да извърши поставените цели.

" Не съм казвал, че второто място е неприятно. Въпрос на позиция е дали чашата е на половина цялостна или празна. Не знам за какво, само че в последно време много хора настояват второто. Цифрите обаче демонстрират, че момчетата се оправят чудесно. Разбира се, че има какво да подобряваме, само че в това време би трябвало да поздравим футболистите за постигнатото от тях ", сподели Конте.

" Още ни е гняв за изпуснатите точки в някои мачове, само че има такива сезони, в които не стигаш до резултатите, които заслужаваш. С нас се случи тъкмо това. Важното е да продължим да се целим допустимо най-високо, макар че различен тим ще стане първенец тази година. Трябваше да се оправяме с доста травми, които не чакахме. Давам за образец Алексис Санчес и Матиас Весино. Няма да спра да приказвам за Борха Валеро или Свети Борха Валеро, тъй като той ни избави в доста сложни обстановки. Днес влезе на мястото на Кристиан Ериксен и внесе ред в средата на терена ", продължи треньорът на " нерадзурите ".

" Надявам се Алексис Санчес да остане при нас, тъй като през 3/4 от сезона имахме в офанзива единствено Лукаку, Лаутаро Мартинес и младежа Себастиано Еспозито. Дано клубът позволи казуса, тъй като имаме потребност от повече варианти. Дали можем да спечелим Лига Европа? Има и други тимове с такава упоритост, да вземем за пример Манчестър Юнайтед. В Англия считат, че те са длъжни да вдигнат купата, тъй като в противоположен случай може да не вземат участие в Шампионската лига. Ние желаеме да реализираме най-хубавото, на което сме способни. Дори против Хетафе няма да е елементарно, тъй като те се пазят с 10 индивида и не се свенят да ритат противниците си ", показа Конте. Серия А 36 кръг, събота 25 юли  Дженоа 0:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР