Наставникът на Интер Антонио Конте е убеден, че отборът му

...
Наставникът на Интер Антонио Конте е убеден, че отборът му
Коментари Харесай

Конте: На прав път сме, трябва да продължим по същия начин

Наставникът на Интер Антонио Конте е уверен, че тимът му е “на прав път”, макар разочароващите резултати след подновяването на сезона.

“Просто споделих на момчетата, че съм удовлетворен от представянето във Верона, тъй че сме на прав път. Трябва да продължим да вършим същото, пробвайки се малко повече да ограничим грешките. Плащаме огромна цена за значими самостоятелни неточности в последно време и щом това стане, губим точки. Казвайки това, имам вяра, че сме на прав път. Този, при който играем с високо движение, пресираме и включваме доста хора в офанзива. Знак за моя жанр на игра е това, че последните ни девет гола са маркирани от деветима разнообразни футболисти, защото увеличихме офанзивите, употребявайки доста играчи, с цел да сме по-непредвидими.
| INTERVIEW

Antonio Conte ahead of #InterTorino: " We're on the right track and need to continue what we're doing. " pic.twitter.com/HahVV54KGR
— Inter (@Inter_en) July 12, 2020 Според мен Торино имат повече качества, в сравнение с допуска мястото им в класирането. Те несъмнено започнаха сезона с разнообразни цели. Ще дойдат на “Сан Сиро”, търсейки точки, само че ние желаеме да победим. Ромелу Лукаку не беше в добра форма през вчерашния ден, само че през днешния ден е добре и нека попадне в състава. Знаем какъв брой значим е той, като не става въпрос за нещо притеснително, само че е вярно да преценим рисковете и да се уверим, че те са нулеви, тъй като не желаеме да го загубим до края на сезона. Николо Барела е все по-добре, надяваме се, че скоро ще е разполагаем, може би даже в Рим. Стефано Сенси също е на път да се възвърне, само че Матиас Весино още веднъж е навън. Виктор Моузес се оправя добре, доста желае да играе, само че и при него ще преценява с медицинския щаб дали е по-добре да рискуваме, или да изчакаме още няколко дни”, съобщи Конте пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР