Наставникът на Интер Антонио Конте е категоричен, че отборът е

...
Наставникът на Интер Антонио Конте е категоричен, че отборът е
Коментари Харесай

Конте: В Интер нищо не е лесно

Наставникът на Интер Антонио Конте е безапелационен, че тимът е постигнал най-хубавия си резултат, само че не е направил най-силното си показване през сезона при успеха с 3:0 в гостуването си на Сасуоло.Също по този начин той за следващ път разяснява негативизма, ориентиран към него и отбора.

" Винаги се опитваме да даваме най-хубавото от себе си. В някои случаи това сработва по-добре, различен път резултатите не са толкоз положителни, само че ние постоянно даваме 100%. Инерция може да се получи и в двете направления, значимото е да напущаме терена с фланелки, напоени с пот. Нищо не съм променял. Нека кажем, че се подготвихме за мача по избран метод, защото почитаме нашите съперници. Николо Барела игра пред отбраната за първи път, само че в избрани обстановки той би трябвало да потегля напред. Уважихме характерностите на Сасуоло и в последна сметка си тръгнахме с впечатляваща победа.

Дали това беше най-хубавото ни показване? Определено не. Най-добрият ни резултат за сезона, само че имахме мачове, в които се представихме доста по-добре. Ако си приказваме за увереност, то тогава може би беше най-хубавият, само че в случай че си приказваме за качество на футбола, това е различен въпрос. Идеалната обстановка е да комбинираме тези два детайла. Мачовете са разнообразни, както и характеристите на противниците ни. Трябва да сме подготвени да се пригодим към всевъзможни обстановки. Проучихме Сасуоло деликатно и приветствам моите играчи, тъй като по принцип не е елементарно в Интер. Нищо тук не е елементарно. Интер е клуб, в който хората нямат самообладание да са отрицателни по отношение на нас. Трябва изцяло да се изолираме от това и да не позволяваме нищо сходно извън, изключително от тези, които са нетърпеливи да хвърлят тиня или нещо по-лошо по нас.

| QUOTES

The thoughts of Antonio following today's excellent victory
— Inter (@Inter_en)
И преди съм работил в огромни клубове, само че тези негативизъм и увереност да удряш по Интер са сложни за всички. Трябва да използваме това като спомагателна мотивация да даваме най-хубавото от себе си. Винаги съм казвал, че отговорността би трябвало да е споделена както в позитивните, по този начин и в отрицателните моменти. Ако нещата потръгнат зле, не можеш да виниш единствено треньора или играчите. Смяната на наставника е едно от решенията, а не единственото. Ако лодката попадне в буйни води, трябват ти всички ръце на борда, с цел да я задържат, а не да оставиш треньора или някои футболисти да се удавят. Дали постът ми е сигурен? Дано да е по този начин ", съобщи Конте след мача.
Серия А 9 кръг, събота 28 ноември  Сасуоло 0:3краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР