Наставникът на Хебър Владимир Манчев бе много ядосан от поражението

...
Наставникът на Хебър Владимир Манчев бе много ядосан от поражението
Коментари Харесай

Манчев: Продължаваме да получаваме малоумни голове и това обезсмисля работата на целия щаб

Наставникът на Хебър Владимир Манчев бе доста сърдит от провалянето на неговия отбор с 1:2 от Локомотив (Пловдив). Треньорът се изрече много остро и съобщи, че очевидно той би трябвало да застане по едно и също време пред двете порти и на треньорската пейка, с цел да има триумфи.
 Локомотив (Пд) се върна на победния път и остави Хебър с празни ръце Локомотив (Пд) се върна на победния път и остави Хебър с празни ръце
“Не ни доближи това, че очевидно аз да застана на вратата, пред другата врата и да бъда по едно и също време на пейката. Продължаваме да получаваме малоумни голове и това обезсмисля работата на целия щаб. Не единствено ще се борим за оцеляването, само че ще се обрим със зъби и нокти и ще го реализираме.

Нищо не може да ме направи благополучен оттук насетне. Мачовете за Купата би трябвало да ги изиграем. Мачовете, които изиграхме до момента, от една страна ме обнадеждават, само че от друга ме тормозят, че губим. Нямаме опрощение, че губим мачове - дали в Пазарджик, или на “Васил Левски ”. Играчите би трябвало да знаят, че са експерти и им се заплаща, с цел да играят. Никакви извинения. Ще се подсилим с няколко футболисти, с други ще се разделим. Да, Хебър е непретенциозен отбор, само че с достойнтво, история и няма да трепери за спасението си до последно ”, съобщи Манчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР