Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов говори пред Sportal.bg за

...
Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов говори пред Sportal.bg за
Коментари Харесай

Митов пое вината за селекцията в Хебър

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов приказва пред Sportal.bg за обстановката в отбора сега. Специалистът пое цялата отговорност за несполучливата селекция, която пазарджиклии направиха с влизането си във Втора лига.

" Никога не сме казвали, че Хебър би трябвало да бъде на 100% в А група. Нека приказваме действително. От новите футболисти единствено Везалов и Марчев играеха постоянно в елита. Янко Ангелов е добър футболист. Влади Гаджев беше контузен дълго време. Георги Андонов е неповторим футболист – играл в Хебър, Ботев (Пд), Берое и Верея. Но е на години ".

" Не се разделихме с футболистите поради пандемията. Те бяха отстранени от тима след диалог с управлението. Аз съм отговорен за селекцията. Това е действителното класиране на тима към този момент. Вкара се някаква неуравновесеност, че би трябвало да влизаме. Още не сме подготвени. Аз си подадох оставката, само че не ми я одобриха. За тези футболисти съм направил всичко допустимо, което би трябвало да се направи. Каквото желаеха, това направих. Аз за сина си не съм правил такива неща. Бяха ми споделили – за какво не си подадеш оставката? “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР