Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов говори пред Sportal.bg. Бившият

...
Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов говори пред Sportal.bg. Бившият
Коментари Харесай

Ники Митов за изпуснатата титла с Левски: Помня, че бихме Лудогорец, мача със Славия - не!

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов приказва пред Sportal.bg . Бившият старши треньор на Левски призна, че дуелът със Славия от 2013 година (1:1) ще му тежи до края на живота, макар че малко по-рано съобщи, че няма спомен от този мач. Митов съобщи, че помни триумфите със " сините " над Лудогорец и ЦСКА.

" Длъжни сме да вършим това, което споделя страната. Хората взеха неповторими ограничения – държавното управление и господин Борисов. Трябва да постановяваме млади футболисти, както направи Славия. Икономически не мога да кажа по какъв начин ще повлияе рецесията ".

" Никога не сме казвали, че Хебър би трябвало да бъде на 100% в А група. Нека приказваме действително. От новите футболисти единствено Везалов и Марчев играеха постоянно в елита. Янко Ангелов е добър футболист. Влади Гаджев беше контузен дълго време. Георги Андонов е неповторим футболист – играл в Хебър, Ботев (Пд), Берое и Верея. Но е на години ".

" Не се разделихме с футболистите поради пандемията. Те бяха отстранени от тима след диалог с управлението. Аз съм отговорен за селекцията. Това е действителното класиране на тима към този момент. Вкара се някаква неуравновесеност, че би трябвало да влизаме. Още не сме подготвени. Аз си подадох оставката, само че не ми я одобриха. За тези футболисти съм направил всичко допустимо, което би трябвало да се направи. Каквото желаеха, това направих. Аз за сина си не съм правил такива неща. Бяха ми споделили – за какво не си подадеш оставката? “.

" От месец май 2012 година помня, че бихме Лудогорец с 2:1. Не помня мача със Славия. Разбира се, че ми тежи. Щом съм привлякал Везалов в Хебър, значи съм го желал. Той е добър футболист. Когато се върнах в Левски, ми споделиха, че ще играем с млади, тъй като няма пари. След това привлякоха Обертан. Махнах Веско Минев, тъй като бяхме споделили, че махаме футболисти, които са по-възрастни. С Лукин и Жоро Костадинов не се разбрахме за договорите. За мен сега най-хубавият български треньор е Мъри Стоилов. Той е популярен. На него желая да наподобявам най-вече. Мисля, че Боримиров би трябвало да е в Левски. Нашите юноши са най-хубавите. В Хебър имам 7 юноши, които ме ненавиждат, тъй като съм говедо ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР