Наставникът на Хебър Любослав Пенев даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Хебър Любослав Пенев даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Любо Пенев: Отборът не се срина, контролирахме мача

Наставникът на Хебър Любослав Пенев даде мнението си след загубата на своя отбор от Спартак. Въпреки провалянето с 1:2, треньорът призна, че е останал удовлетворен от видяното и поздрави своите играчи.
 Спартак (Варна) обърна Хебър на “Коритото ” и резервира очакванията си за избавление живи Спартак (Варна) обърна Хебър на “Коритото ” и резервира очакванията си за избавление живи
“Отборът не се срина, имаше грешки в някои дребни моменти от мача. Изиграхме дуела на положително равнище до самия край. Мисля, че контролирахме мача, само че откакто не успяхме да затвърдим тази преднина, стана по-сложно. Поздравих момчетата. Изиграхме добър и сериозен мач. Целта си остава същата и не се предаваме.

Нещата се припокриха в множеството от минутите, макар че тези минути бяха незадоволителни. Не е обикновено да имаш единствено 5 минути продължение при толкоз смени. Има си правила и би трябвало да се съблюдават. Ние си гледаме нашата работа и ще продължим по същия метод. Няма да се отхвърляме. Чака ни мач в петък. Ще дойдат и точките.

Очаквам успеха, оптимист съм. Отборът играе съществено и съм уверен, че това ще се случи ”, съобщи Пенев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР