Наставникът на Хебър Атанас Петров сподели мнение, че на пазарджиклии

...
Наставникът на Хебър Атанас Петров сподели мнение, че на пазарджиклии
Коментари Харесай

Атанас Петров: Липсваше ни увереност, че можем да победим

Наставникът на Хебър Атанас Петров показа мнение, че на пазарджиклии е липсвала убеденост в мачовете от финалната плейофна серия на волейболната Суперлига.

ВК Нефтохимик записа трети следващ триумф против носителя на Купата и по този начин подвигна купата за трета поредна година.

„ И трите мача бяхме изрично надиграни от Нефтохимик. Явно това са нашите благоприятни условия по отношение на този тим. Поздравявам ги за самочувствието, с което играха. То бе в основата на всичко “, стартира Петров пред DIEMA SPORT.

„ Липсваше ни убеденост, че можем да победим “.

„ Да, липсваше и опит на играчите ни в такива мачове. От друга страна против нас бяха играчи, които са се състезавали на доста високо равнище, самочувствие в националния отбор. Ние пробвахме, тръгвахме добре, само че по-късно бяхме надиграни “.

„ Не мисля, че първото място от постоянния сезон е натежало. Успешен сезон. Искахме да покажем най-хубавата си игра в плейофите. Мисля, че го направихме. Просто Нефтохимик бе доста по-добър от останалите най-после “.

„ Не е моментът да разясняваме дали оставам и какво ще се случи с главните състезатели. Разбира се, желая да остана. Проектът е дълъг,. Имаме проекти за идващите 4 години. Представихме се по-добре от предходната година. Догодина ще търсим още по-сериозно развиване “, сподели още Петров, който даде добра оценка за миналия сезон.

„ Трансферния сезон е дълъг. Взехме играчи, които не бяха незнайни у нас, а в този момент всички ги желаят. Това е добре. Ние ще се постараем да ги задържим “, приключи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР