Наставникът на Хебър Атанас Петров коментира трудната победа на своя

...
Наставникът на Хебър Атанас Петров коментира трудната победа на своя
Коментари Харесай

Петров: Отборът от другата страна надскочи себе си

Наставникът на Хебър Атанас Петров разяснява сложната победа на своя тим с 3:2 над Добруджа.

"Отборът от другата страна надскочи себе си, както във всички наши мачове до момента. Трябва да свикнем с тази мисъл и с обстоятелството, че би трябвало да даваме повече от себе си, с цел да не се стига до такива мачове. "

"Ние започнахме с неуверен сервис, а те с доста положително посрещане. Надиграха ни на мрежата. Непредизвиканите неточности бяха разликата в първите две елементи. В първата част имаме 12 неточности, а във втората част те имат единствено 2, което се среща извънредно рядко. "

"След това понижиха темпото и започнаха да бъркат. Отборът им може би щеше да наподобява още по-добре с Жулиен Георгиев, само че пък ние не намерихме верните позиции на обсада. Така че има много тематики за размисъл след днешния мач. "

"Като цяло затрудниха всичките ни състезатели. Най-сигурният ни играч - Ляфтов потегли нерешително, точно тъй като сервисът на Станев бе изострен. Разликата беше, че не бяхме подготвени да играем против доста нападателен сервис, а би трябвало да бъдем подготвени, тъй като оттук насетне всички тимове ще почнат да играят по този начин. "

"С Братоев говорехме за проблемите и метода, по който да се построим. Агонцев по нищо не отстъпва на Братоев, разликата е в подаването. Търсех смяна в топките, с цел да може нападателите ни да заиграят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР