Наставникът на Хебър, Атанас Петров, коментира победата на своя отбор

...
Наставникът на Хебър, Атанас Петров, коментира победата на своя отбор
Коментари Харесай

Атанас Петров: Надиграхме ги с колективна игра

Наставникът на Хебър, Атанас Петров, разяснява успеха на своя тим над Монтана. Тимът от Пазарджик се класира на финала за Купата на България по волейбол при мъжете, откакто надигра с 3:1 Монтана в полуфинална среща в зала "Младост " в Бургас.

"Определено не ги надиграхме по детайли, а с групова игра. Играхме като тим, което е доста значимо в такива борби и на този стадий от шампионата ", съобщи треньорът на Хебър Атанас Петров пред Нова спорт.

"И двата тима биха добър сервис, имаха и неуверени моменти. Ние имахме проблеми в посрещане, които успяхме да компенсираме с положителни изяви в офанзива на високи топки, а те не можаха да си отиграят тези високи топки. Може би там също имаше разлика. Раздаването на момчетата в отбрана, организацията блок отбрана и самостоятелни изяви ни помогнаха ", разяснява треньорът на Хебър.

"Гледаме да не вършим доста сложни неща, а да играем без да импровизираме доста. Те не съумяха да излязат от тази дупка, в която бяха изпаднали на мрежата по едно време. Нямаха положително отиграване на мрежата. Падна им играта и ние, несъмнено, използвахме това и отиграхме няколко контраатаки ", сподели още Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР