Наставникът на Хебър – Любослав Пенев, заяви след нулевия хикс

...
Наставникът на Хебър – Любослав Пенев, заяви след нулевия хикс
Коментари Харесай

Пенев: Хебър има проект, това ме накара да остана

Наставникът на Хебър – Любослав Пенев, съобщи след нулевия хикс против ЦСКА, че е удовлетворен от играчите си. Специалистът отхвърли да даде оценка на сина си Николас, който записа дебют в елита, само че разгласи какво го е предиздвикало да остане отпред на пазарджиклии, откакто извърши уговорките си напролет.

„ Треньорският щаб би трябвало да се разграничава от цвета на футболистите – имаме алено, черно, сиво. Търсим една разлика, която е значима. Хебър са играли с алено в миналото, в случай че не се неистина. Не е нещо ново или необичайно. Доволен съм другояче от видяното. Дисциплина, доста уверени, със самочувствие и предпочитание. Може би 10-15 минути бяхме по-плахи, само че се поправя бързо “.

„ Приятно е, че имаше толкоз аудитория. От значение е за тима. Никой не обича да играе пред празни трибуни. Не го питах съдията дали е гледал обстановката. Беше редно да прегледа обстановката. Да имаме ясна и точна оценка. Трябваше да се прегледа “.

Относно своя наследник Николас, Пенев съобщи: „ Аз разгадавам на едно звено – младежта, по-големите на 24-25-26 години и по опитните от 27-28 нататък. Всички тези хора – работим 3-4 месеца. Вървят нещата доста добре “.

„ Проектът е значимата дума. Оставането беше огромно предизвикателство. Преди 3 месеца помните задачата – не играхме и бараж даже. Тези момчета би трябвало да са удовлетворени, да играят със самочувствие. Тренираме в часа на мача, което е наложително. Съвсем действителна конюнктура. Поне когато сме домакини. Като сме посетители, не те пускат “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР