Наставникът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер коментира поражението на тима с

...
Наставникът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер коментира поражението на тима с
Коментари Харесай

Вагнер: Не харесвам VAR

Наставникът на Хъдърсфийлд Дейвид Вагнер разяснява провалянето на отбора с 0:2 от Манчестър Юнайтед в 1/8-финална среща от шампионата за Купата на Англия, което извади отбора му от конкуренцията.

"Юнайтед вкараха два гола във значими моменти, когато ние играхме добре, не мога да обвинявам играчите, контролирахме играта, само че не реализирахме, при тях имаше две гениални решения и това реши дуела ", разяснява наставникът на "териерите ".

"Момчетата не се предадоха в нито един миг, имахме шансове, само че не се получи по нашия проект, а те се възползваха от ситуациите си ", добави той.

"В добра серия сме, две победи, през днешния ден загубихме, само че играхме добре, ще погледнем в идващия дуел, момчетаа подвигнаха летвата доста високо, би трябвало да затвърдим това ", сподели още Вагнер.

"Казах на Жозе, че не одобрявам решението, то беше в наша изгода, само че тази видеосистема, от моята позиция убива инерцията в мача, не я одобрявам, само че не взимам тези решения, би трябвало да се примирим с това, само че не го одобрявам ", съобщи още наставникът на Хъдърсфийлд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР