Наставникът на Франция - Дидие Дешан не можа да скрие

...
Наставникът на Франция - Дидие Дешан не можа да скрие
Коментари Харесай

Дешан: Да живее Републиката! Показахме голям характер

Наставникът на Франция - Дидие Дешан не можа да скрие страстите си, откакто изведе родината си до втора международна купа. Това се случи след популярен триумф с 4:2 на финала, игран на " Лужники ", Москва.

 Историческо достижение за Дидие Дешан
Историческо достижение за Дидие Дешан

Специалистът стана едвам третият човек на планетата, който е вдигал международната купа като състезател и селекционер

Специалистът записа името си със златни букви в историята, откакто става едвам третият треньор, вдигал купата като футболист и селекционер.

" Това е нещо отлично и доста красиво. Някои играчи станаха международни първенци, а са едвам на 19 години. Не изиграхме мощна игра, само че показахме огромен темперамент. Вкарахме и четири гола, което прави триумфът подобаващ. Започнахме построяването на този тим доста от дълго време. Не бе по никакъв начин елементарно, само че не спирахме да работим ".

" Сега ще сме на върха на света в идващите четири години. Болеше ни доста, откакто загубихме на ЕВРО 2016, само че в този момент сме добре. Финалът преди две години ни бе огромен барометър. Този триумф е за играчите - те го заслужиха. За 55 дни, ние свършихме доста работа, която ни се отплати най-после. Ние сме горди да бъдем французи, да бъдем част от националния тим! Да живее Републиката ", показа Дешан незабавно след края на мача.

 90 000 французи ликуват наоколо до Айфеловата кула
90 000 французи ликуват наоколо до Айфеловата кула

Франция изпадна в дива наслада след спечелването на Мондиал 2018
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР