Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция преди

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Рибарски: Очаквам динамичен мач с Левски, състоянието на Чочев не е добро

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде конференция преди старта на новия сезон. Той приказва както за идния дуел с Левски, по този начин и за задаващия се конфликт с ФКСБ в Лигата на конференциите. Рибарски беше безапелационен, че задачата пред тима му е да стане първенец на България.

" Очаквам динамичен мач с Левски, макар упованията за горещо време. Отворен мач. Очакваме съперникът да наподобява по малко по-различен метод по отношение на предишния сезон, поради новия треньор. Информирани сме, че мачът ще се организира на стадион " Георги Аспарухов ".
 Педриньо се закани ФК ЦСКА 1948 да се бори за купата
Педриньо се закани ФК ЦСКА 1948 да се бори за купата

Получи наград през днешния ден

Очакваме да избистрим състава и да вкараме в игрови темп новите футболисти. Мисля, че използвахме оптимално рационално дребното време. Като всеки треньор, мисля, че има неща, които могат да са по-добре. Виждам избрана смяна в някои от аспектите на игра на Левски, най-вече в офанзива. Нямат нови футболисти, да, само че това мисля, че е плюс - отракан тим.

Очакваме новия нападател да пристигна в България и да влезе оптимално бързо. Няма по какъв начин да не разчитаме на нови против Левски, много момчета напуснаха. Напасват се новите, в процеса на работа ще избистрим игровия образ. Ще имаме сили да погледнем към първото място. Целта на ЦСКА постоянно е да бъде първенец и да вземе Купата на България.

Състоянието на Ивайло Чочев не е положително за жалост. Има скъсване на главната капсула, с ботуш е, надяваме се в близката седмица-две да стартира да тренира, с цел да можем да го използваме против ФКСБ. Те са добър и уравновесен тим фактически. Имат своите недостатъци, занапред ще срещнем футболистите с тях. Нека се насочим към първите два мача от шампионата, а след това да мислим за ФКСБ. Засега селекцията по-скоро е завършена, това бяха позициите, които бяха сложени още преди подготвителния интервал. Ще играем с тези, които са налични.
 ФК ЦСКА 1948 притегли камерунец
ФК ЦСКА 1948 притегли камерунец

Рууни Ева е младежки национал на родината си

Сигурен съм, че тимът ще бъде по-силен от предходната година, без да наскърбявам предходните играчи. Дали имам успокоение? В кой тим има успокоение, на никое място няма успокоение. Благодаря на господин Найденов за поддръжката, само че има цели, обикновено е в случай че не реализираме задачите, отговорността да нося аз. Целта е да сме две ходило по-високо от първото място. Щом съм тук, считам, че задачата е изпълнима ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР