Наставникът на ФК “Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди

...
Наставникът на ФК “Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Людмил Киров: Надявам се да се приберем от Враца радостни

Наставникът на ФК “Дунав " Людмил Киров приказва пред медиите преди срещата от 15-ия кръг на Първа професионална лига против “Ботев ". “Драконите " гостуват във Враца в неделя, 11 ноември от 12.15 часа.

“Като подготвителен развой, усърдие и предпочитание всичко бе на равнище през седмицата. Момчетата упражняваха добре и съм удовлетворен. Всички са на линия като се изключи Даниел Пехливанов, който не е възобновен на 100 % ", стартира изявлението си наставникът на “Дунав ".

" Предстои ни тежък мач с един много добър тим. Мачът ще се играе във Враца с нашето единодушие. Отиваме да си вземем нашето, по тази причина се стараем и работим в тренировките. Мисля, че ще стане един добър мач “, добави експертът.

" За нас няма никакво значение, къде ще се играе мача – във Враца или в Монтана. Ще стане празник за града. Няма място за терзание – излизаме и играем нашата си игра. Надявам се да се приберем от Враца радостни “, сподели още Киров.

Той добави, че Борислав Балджийски, Божидар Васев и Александър Александров, които попаднаха в групата за мача не са изцяло подготвени за игра.

" Моите играчи са осведомени детайлно със мощните и слабите страни на " Ботев “ (Враца). За нас това е мач като мач. Излизаме и демонстрираме нашата игра. Най-важното е да сме мобилизирани и съсредоточени, и да търсим успеха до последния съдийски сигнал “, добави старши треньорът на " Дунав “.

" Изгубихме неуместно два мача – този с " Ботев “ (Пловдив) и този с " Черно море “. Не споделям, че отбраната е играла под равнището си, само че последователно стартира да влиза в час. Когато има усърдие, предпочитание и централизация, освен бранителите ще играят по-добре, само че и халфовете и нападателите “, показа още Людмил Киров.

Той внесе изясненост и към Илия Мунин, който от два дни тренира с русенци: " Добър футболист, който аз чудесно познавам. Играч с нужния опит, който идва при нас с цел да ни свърши работа. Разбрал се е с президента, само че няма да може да играе по-рано от февруари. Аз желая той да тренира с нас, да влезе и да опознае колектива, да се усеща част от тима. Убеден съм, че ще ни е от изгода “, приключи старши треньорът на “драконите ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР