Наставникът на Ференцварош Серхий Ребров се отнесе с нужното уважение

...
Наставникът на Ференцварош Серхий Ребров се отнесе с нужното уважение
Коментари Харесай

Треньорът на Ференцварош: Отговорихме на нивото на Лудогорец

Наставникът на Ференцварош Серхий Ребров се отнесе с нужното почитание към родния Лудогорец макар триумфа на своя отбор с 2:1 в първия мач от българо-унгарския конфликт в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Украинецът изрази удовлетворение от постигнатата победа и равностойното показване на своите играчи.

„ Изглежда на всички мачът им хареса. Смятам, че момчетата дадоха максимума на терена, заради което съм доста благополучен. Много е мъчно да останеш фокусиран в границите на 90 минути. Всеки позволява неточности, въпреки всичко във футбола постоянно има и противник”, съобщи Ребров.

„ На това равнище футболистите бяха изтощени и поради огромното напрежение, по тази причина в обособени случаи позволиха грешки. Доволен съм, че до последно те желаеха успеха.”

„ Това се оказа добър първи мач за сезона, само че има и реванш. Големи благодарности изказван на почитателите, против тях всички тимове ще имат компликации. Сега разполагаме с повече информация за нашия конкурент. Доволен съм от резултата, въпреки и да допуснахме гол вкъщи. В края на мача играчите ми бяха изцяло изразходвани, което приказва за работата, която свършиха.”

„ Ще бъдем по-умни в реванша. Разбира се, в този момент допуснахме неточности и ще ги проучваме. Трябва да извадим поучения. Допуснахме доста изгубени топки. Трябва да направляваме кълбото, това желаех по време на почивката. Срещнахме доста мощен и умел тим, който към този момент 8 следващи години е първенец на страната си, играл е и в групите на Шампионската лига и Лига Европа. Мисля, че играхме на равнището на Лудогорец.”

„ Беше доста сложен мач, тъкмо както споделих и във вторник, само че борбата към момента не е завършила. Реваншът няма да бъде лек, само че ще се постараем да дадем най-хубавото, с цел да продължим. Загуба 1:2 на открито е добър резултат за гостуващия тим, само че, несъмнено, там няма по какъв начин да са удовлетворени от провалянето.”

„ Не стартирахме по-добър метод второто полувреме, изтървахме самодейността. После някак вкарахме гол и нещата тотално се трансформираха. Изводът е, че не трябва да изпускаме инициативата”, добави Ребров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР