Наставникът на Етър Веселин Великов даде мнението си след победата

...
Наставникът на Етър Веселин Великов даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Великов: Не съм доволен от играта, но дойдохме за трите точки и с тях си тръгваме

Наставникът на Етър Веселин Великов даде мнението си след успеха на своя отбор над Литекс. “Болярите ” се постановиха с минималното 1:0 и си осигуриха най-малко бараж за елита.
 Етър взе своето в Ловеч и резервира шансове за непосредствено класиране в елита Етър взе своето в Ловеч и резервира шансове за непосредствено класиране в елита
“Не съм удовлетворен по метода, по който спечелихме, само че дойдохме за трите точки и го направихме. 10 месеца и половина бяхме съвършени и последния месец и половина не знам какво се случи. Изтървахме питомното.

Дани Младенов го загубихме може би и за баража. Но по тази причина сме 20 индивида и който влезе, би трябвало да оправдава доверието.

Трябва да вкараме гол повече против Добруджа. В Търново против такива тимове като Добруджа не би трябвало да имаме проблеми.

За мен няма никакво значение кой ще е съперникът на баража, в случай че играем там. Който и да се падне, няма значение. Това са тимове от efbet Лига и в един мач всичко може да се случи ”, съобщи Великов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР