Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков даде емоционално интервю

...
Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков даде емоционално интервю
Коментари Харесай

Балъков: Искам да попитам кой промени решението на съдията?

Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков даде прочувствено изявление след края на дуела с Дунав, извоюван от домакините с 2:0. Мачът на стадион „ Ивайло “ предложи доста забавни и противоречиви моменти, като единия от тях бе през първото полувреме, когато постоянен гол на Етър бе изненадващо анулиран. Двата отбора също доиграха мача в числено понижени сформира. Етър с 10 души,докато Дунав с 9.

„ Изобщо няма да е задоволителна тази победа. 2:0 е резултат, при който съперникът няма какво да губи. Може пък и да е задоволително. Комфортен резултат, който ни дава малко спокойстиве, само че не би трябвало да се успокояваме, тъй като видяхте каква борба беше, какви обстановки имаше. Така ше бъде и в реванша. Днес имахме благополучие да вкараме, на реванша ще забележим по какъв начин ще бъде “, разяснява Балъков.

„ Изключително прочувствен мач. Най към този момент от решенията на съдиите. На нас ни се насъбра и не ни устояха нервите. Момчетата на терена бяха афектирани, футболистите и на двата тима. Нямаше обаче такива подиуми, въз основата на решенията, които да помрачат мача. На полувремето ми споделиха, коментирали сте го и вие, че няма засада. Искам да попитам кой промени промени решението на основния арбитър? Това ще ми бъде доста, доста забавно “, запита Балъков.



Много съм благополучен от поддръжката. Футболът се прави за хората, които харесват фубтола. С всеки минал мач идват от ден на ден и повече хора. Имаме хората, имаме колектива и тези хора да се радват на прекрасен футбол в елита пще една година. По време на първенстовото изчиствахме доста неща, и този шанс, който ни трябваше, пристигна в последните два мача “, сподели още Красимир Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР