Наставникът на Етър Красимир Балъков подкрепи решението на бившия си

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков подкрепи решението на бившия си
Коментари Харесай

Балъков: Хубчев е един от малкото, които не ги е страх да експериментират


Наставникът на Етър Красимир Балъков поддържа решението на някогашния си съотборник в националния отбор и сегашен селекционер Петър Хубчев да постанова нови и млади играчи в състава за евроквалификациите.

“Хубчев е един от дребното треньори, които нямат боязън да вършат опити и да взимат играчи от разнообразни тимове. Това е обикновено за останалите страни, само че в България имаше наклонност да се викат едни и същи футболисти. Така че тази смяна е положителна. Гарантирам, че след една-две години един или двама футболисти от моя тим ще бъдат в националния, в случай че не престават да работят по същия начин”, съобщи Балъков, който участва на връчването на премията за футболист №1 на Първа лига за 26-ия кръг на Даниел Младенов.

Той беше запитан и за вероятно присъединяване на отбора в европейските клубни шампионати при продобиване на плейофа за Лига Европа. “Ако инцидентно играем в Европа, при всички положения ще създадем по-голяма конкуренцията в отбора, като вземем двама-трима нови играчи. Дори първи кръг ще е тестване за нас. Даже и никой да не чака нищо от теб, може да се получи някаква изненада. Аз съм оптимист, има време за всичко - за селекция и да променим някои неща, в случай че се наложи. Времето ще покаже”, продължи легендата на родния футбол.

Балъков беше помолен да разяснява и дали ЦСКА-София има сили да завоюва битката с Лудогорец за купата в Първа лига. “Пак се обрисува същата борба като предходната година. Ще забележим по кое време ще завърши. Винаги е добре за шампионата тя да бъде до края. Ще е много забавно. Нищо не може да се каже от в този момент. Всичко е въпрос на неизменност. Левски е във напредък, само че несъмнено в ЦСКА има по-голямо постоянстово, макар измененията, които се случиха там”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР