Наставникът на Етър Красимир Балъков говори преди срещата от последния

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков говори преди срещата от последния
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Предстоят ни мачове за събиране на точки


Наставникът на Етър Красимир Балъков приказва преди срещата от последния кръг на постоянния сезон против Славия в столицата. Двубоят е без значение за крайното класиране, само че възможните точки са значими, тъй като се резервират и в плейофите.

“Вече е ясно, че нямаме късмет за шестицата, ясна е и групата, в която ще продължим отсега нататък. Предстоящия мач против “Славия” присъединявам към по-нататъшните срещи, тъй като точките са ни нужни. Те играят двойна роля – първо би трябвало да си осигурим оставане в Първа лига с място измежду първите две в четворката, а след това да гоним и челната позиция. Така че програмата най-малко за четворката е второто място, а най-много – първото. Едва тогава следва битката за крайното 7-о място. Мачът против “Славия” е стратегически и каквото можем да вземем от него, ще бъде добре пристигнало за преследването на задачите ни”, разяснява Балъков.

“Надявам се да дойдат повече хора на стадиона в “Овча купел”, тъй че поздравявам решението на домакините да пуснат билетите на алегорична цена. Колкото повече аудитория има, толкоз по-добра е атмосферата на всеки мач “, добави Красимир Балъков.

Срещата най-вероятно ще пропусне бранителят Венцислав Василев, който заради контузия през седмицата тренираше на омекотен режим.
Първа лига 26 кръг, неделя 17 март  Славия 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР