Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев анализира победата над Витоша

...
Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев анализира победата над Витоша
Коментари Харесай

Орачев: След гола вместо да заиграем със самочувствие, сякаш изпитвахме страх

Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев проучва успеха над Витоша с 1:0 в първия бараж за разпределение на местата от 11-о до 14-о. Специалистът регистрира една наклонност в играта на състава си, като изясни, че след попадението вместо „ драконите “ да заиграят с повече самочувствие, като че ли са изпитвали боязън.

„ Благодаря, да, започнахме едва мача. Първите минути Витоша имаше преимущество. След 20-ата минута, след първата ни обстановка заиграхме по-добре. Създадохме много положения, само че за жалост, не успяхме да осъществяваме. След гола вместо да заиграем с повече самочувствие, ние като че ли изпитвахме боязън да разиграваме топката. Има напрежение в играчите, тъй като една загуба ще се окаже съдбовна в двата мача. Резултатът е добър. Има какво да се желае, само че в тези мачове ни би трябвало резултат. Имаше мачове, когато играхме добре, само че губехме “, стартира Орачев пред DIEMA SPORT.

„ За момент си помислих, че ще ни изравнят при обстановката на Дани Пеев, само че за благополучие се справихме “.

„ След нашето първо състояние голово, като че ли придобихме самочувствие, организирахме добре офанзивите, само че не успяхме да отбележим “.

„ Този мач е по-специален. Това са плейаути, в случай че не си краен победил след това е по-трудно, повече напрежение се вкарва. Това оказва въздействие върху играта ни “, продължи експертът.

„ Важно бе да не допуснем гол. Това е четвърти мач със суха мрежа, значимо е и че отбелязахме “.

„ Има още един мач. Трябва да се концентрираме, да го изиграем мъдро и хитро и тогава може да приказваме “, приключи Орачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР