Наставникът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди срещата

...
Наставникът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди срещата
Коментари Харесай

Людмил Киров: Искам другите отбори да се съобразяват с нас

Наставникът на Дунав Людмил Киров приказва пред медиите преди срещата от 12-ия кръг на Първа професионална лига против Локомотив (Пловдив). “Драконите” одобряват пловдивчани в неделя, 21 октомври от 17.30 часа на " Градския стадион " в Русе.

" През седмицата се подготвяхме с въодушевление, отношението към тренировките бе доста съществено. Доволен съм от желанието и старанието на футболистите. Всеки от тях работи на 100%. Аз им споделих, че в случай че не работят на максимума, няма по какъв начин да желаеме да бием и да трупаме точки. От отношението към тренировачния развой съм удивен от всички футболисти. Стараят се и виждат, че нещата се получават ", съобщи наставникът на Дунав.

Той добави, че Борислав Балджийски и Петър Патев евентуално няма да вземат присъединяване в дуела с Локомотив, поради травми. Божидар Васев е упражнявал наедно с останалите и за него ще се реши в деня на мача.

Людмил Киров разяснява и противникът в неделя: " Запознал съм напълно футболистите със мощните и слабите страни на Локомотив (Пловдив). Искам другите тимове да се преценяват с нас. Така би трябвало да вдигнем летвата, че другите да се преценяват с нас. И ще го създадем сигурно. Максималист съм и желая да го предам и на играчите ми. Мисля, че имаме по класни футболисти от Локомотив (Пловдив), дублирам го на моите футболисти и се надявам да го схванат в хода на мача ", добави младият експерт.

" Нас ни интересува нашия тим. Ние имаме много положителни футболисти. Трябва да излезе по най-бързия метод от ситуацията, в което сме и да отидем на мястото, на което би трябвало да се намираме. Много ще държа на експанзията от първата минута на мача. Трябва да упражним домашен напън и да покажем на нашия противник, че ние сме тимът, който диктува темпото ", сподели още Людмил Киров.

Той разкри, че Деррик Менса е отсъствал 6 дни заради персонални аргументи, само че е възобновил тренировки, а Глаусио да Силва е възобновил занимания с отбора. Юношите Албер Силвиев и Кристиян Върбанов упражняват с мъжкия тим всеки ден.
" Нямам терзания от съдията (б.а - Валентин Железов). Наистина, тима два пъти беше ощетен от него, само че да се надяваме, че този път ще гледа малко позитивно. Мачовете се дават по малкия екран, тъй че всяка една неточност е съдбовна. Няма по какъв начин съдията да вземе топката и да я вкара във вратата ", приключи Людмил Киров. Първа лига 12 кръг, неделя 21 октомври  Дунав 17:30  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР