Наставникът на Дунав Людмил Киров беше доста афектиран след поражението

...
Наставникът на Дунав Людмил Киров беше доста афектиран след поражението
Коментари Харесай

Людмил Киров: От утре спираме с тренировките, докато не се изплатят всички заплати

Наставникът на Дунав Людмил Киров беше много обиден след провалянето с 1:3 от Ботев (Враца). По думите на експерта " драконите " са през раздробяване, а от на следващия ден приключват подготвителния развой, до момента в който не получат всичките си дължими хонорари.

" Ботев (Враца) бяха по-добрият тим и заслужиха трите точки. Този мач въобще не го бяхме започвали. Позволявахме всичко да им се получава. Все едно играхме против Барселона. Тежко се приказва в този миг. Не съм човек, който се оплаква ".

" Футболистите са обезверени и лъгани през последните 10 месеца. За тях няма празник. Спрени са им телефоните, изгонени са от квартирите. Има отговорни хора за това нещо. Това не е футбол, което играем ние. Заблудихме се в предния мач с Арда. Трябваше да има заплащания предходната седмица. Това към този момент е несериозно. Нашият клуб все едно е Реал Мадрид или Манчестър Сити. Не съм виждал толкоз дълго прекачване на акциите ".

" Никой не го интересува, че идват значими мачове. Мен ме интересува тимът. Най-вероятно няма да се стигне до тези мачове. Никой не се интересува от тима от 10 месеца обратно. Утре подготвителният развой завършва, до момента в който не се изплатят възнагражденията им ".

" Да влезе някой в съблекалнята и да каже дали ще има тим, или няма да има. Това е безсрамие и насмешка ". efbet Лига 28 кръг, понеделник 29 юни  Дунав 1:3краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР