Наставникът на Дунав Любмил Киров прие философски загубата от Лудогорец

...
Наставникът на Дунав Любмил Киров прие философски загубата от Лудогорец
Коментари Харесай

Людмил Киров: Играхме срещу най-добрия отбор, пролетта ще сме два пъти по-силни

Наставникът на Дунав Любмил Киров одобри метафизичен загубата от Лудогорец с 0:2. Специалистът даде обещание пред почитателите на отбора, че напролет " драконите " ще са два пъти-силни.

" Не мисля, че през днешния ден се е объркало през днешния ден. Благодаря на момчетата, стараха се. Не се е объркало нещо, просто играхме против най-хубавия тим в България. Това е. През първото полувреме имаше едно състояние отляво, имаме проблеми във фаза офанзива и фаза отбрана. Доста точки загубихме поради неналичието на малко шанс. Ако шансът пристигна с нас, нещата ще си дойдат на мястото.

Подготовката ни за последните няколко мача е много сериозна, от клуба се стараят да завършат изкуственото игрище, което е съвременно и ще ни улесни в работния развой. Дойде точното време да завърши полусезонът и момчетата да починат. Казвам пред почитателите, че напролет Дунав ще бъде два пъти по-силен. Диян Димов е добре пристигнал. Той напуща ЦСКА и говорихме с него. Питах го по кое време се прибира в Русе, това е. По-окончателно ще приказваме за всичко, когато се съберем на 7 януари ", сподели Киров. Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  Дунав 0:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР