Наставникът на даде мнението си след зрелищното 2:2 с в

...
Наставникът на даде мнението си след зрелищното 2:2 с в
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Доволен съм от играта, но загубихме две точки

Наставникът на даде мнението си след зрелищното 2:2 с в efbet Лига. Специалистът изрази страдание от получения резултат, само че похвали момчетата си за показаната игра.

" С оглед на показаното би трябвало да има повече позитиви. Доволен съм от играта, не от резултата. Загубихме две точки, само че би трябвало да играем всеки мач по този метод. Не можахме да осъществяваме обстановките пред вратата, а при втория им гол не успяхме да се организираме, трябваше да имаме компактност на футболисти. Имахме две положения на Али, можехме да затворим мача, само че не се случи за жалост. И това е. През втората част надиграхме Лудогорец, излязохме по-агресивни, имахме по-добър надзор върху топката, излязохме по-напред.
Със сигурност имаше насъбрана отмалялост у момчетата, преди 3 дни имахме доста тежък мач. Това не би трябвало да е опрощение, всички би трябвало да са подготвени да се раздадат, когато получат опция. Имаме и хора отвън групата, имаме достъчен брой футболисти, с цел да се борим за задачата, която имаме. Още има какво да се желае от отбора, на моменти демонстрираме това, което желая. Трябва още да си подобрим играта във всички етапи. Надявам се във всеки мач да подобряваме играта, да има въодушевление в играта, да имаме план в играта. Засега на моменти съм удовлетворен. И двата тима имат своите плюсове и минуси, дано гледаме нас си, не желая да разясня другите тимове. Гледаме нас си и търсим грешките при нас, когато не ни се получават нещата. Трябва да влезем в мача от Лига Европа на 100%, към този момент няма слаби тимове в Европа ", сподели Белчев. efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР