Наставникът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов даде своята гледна точка

...
Наставникът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов даде своята гледна точка
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Още не сме готови да играем добре в рамките на 30 минути

Наставникът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов даде своята позиция за провалянето на " акулите " от Левски Лукойл с 81:68 в зала " Универсиада ".
„ В този мач играхме добър баскетбол в продължение на 20 минути. В момента не сме подготвени да играем 30 минути. Особено против тим като Левски. Още преди мача споделих на моите момчета, че би трябвало през цялото време да бъдем подготвени. Както видяхме мачът стартира 16:4. Когато стана 20 точки за съперника, беше доста мъчно да се върнем. Особено като сме посетители. Трябва да загатна, че контраатаката ни беше доста добре, вкарахме 26 точки. Но имаме 15 неточности. Исках да имаме 10. Казах, че в случай че желаеме да спечелим мача, би трябвало да спечелим битката. В момента, в който тимът на Черноморец стартира да побеждава в този детайл, ще има и доста по-добри резултати. Ние загубихме битката – 46:40.

Имахме доста неприятен % от тройката – 21. Ние сме тим, който има минимум по 7-8 тройки на мач. Днес просто не успяхме да вкараме шутовете. И другото, което ме тормози – имаме единствено 6 наказателни удара. Трябва да сме по-агресивни. Мисля, че с времето ще стане. Не сме играли мач от един месец. Преди това играхме три мача за една седмица. Нямаме никакъв темп. В края на този ще би трябвало да седнем и да си създадем равносметка. Сега влизаме в подготвителен развой, също с доста мачове. След тези две-три седмици ще можем да си създадем равносметка ", показа Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР